Bine ați venit! Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră.Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line piatra-naturala.ro

Acest site este detinut de SC LEMET STONE SRL , societate comercia la inregistrata la O.R.C. Brasov cu nr. J08/159/2010  avand CUI: RO 2649004LEMET STONE SRL6 , cu sediul in STR. BODULUI 629I C, Halchiu, jud. Brasov, functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

S.C. LEMET STONE SRL va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului piatra-naturala.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Produsele oferite spre vanzare:

Toate produsele comercializate de piatra-naturala.ro, prin intermediul acestui website sunt produse noi.Produsele expediate vor fi insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil, din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra anumite comenzi in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta noastra.

Imaginile publicate pe acest site(piatra-naturala.ro ) sunt imagini cu titlu de exemplu.Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate ( diferente mici de culoare sau aspect).Exista monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului.Preturile produselor afisate pe site includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) si nu includ taxele de livrare.

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site.Putem limita sau anula cantitățile comandate.Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client,sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și aceeași adresa de livrare.În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost plasata comanda.

Drepturi de autor:

Continutul,imaginile, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala piatra-naturala.ro si/sau a colaboratorilor ori a furnizorilor nostri.Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.Denumirea site-ului si insemnele grafice (logo ) sunt proprietatea S.C. LEMET STONE SRL si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului piatra-naturala.ro.În cazul în care credeți că munca dumneavoastră a fost copiată sub orice formă astfel încât încalcă drepturile de autor, ne puteti contacta pe contact@piatra-naturala.ro

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face in orice localitate din Romania. Dupa plasarea comenzi se achita un avans de 30% din valoarea totala a comenzii, pe baza de factura proforma si contract, urmand ca diferenta de 70% sa se achite la livrare sau cu 48 de ore anterior livrarii, in functie de optiunea clientului.

In cazul in care beneficiarul comenzii se razgandeste in privinta produsului comandat, avansul achitat va fi oprit in contul firmei pentru a acoperi cheltuelile de comanda.

Taxele de transport sunt:

Taxa de transport va fi comunicata in momentul confirmari comenzi. Dupa plasarea comenzii veti fi instiintata in aceasta privinta.Comenzile se confima telefonic si veti fi informat asupra tuturor costurilor finale de livrare.Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, va rugam sa precizati acest lucru in formularul de comanda.

Preturile afisate in dreptul produselor cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TV inclus.Termenul de livrare pentru produsele”la comanda” este de minim 21 zile lucratoare.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de 2 zile lucratoare.Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de noi, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala, care se va regasi in interiorul coletului.Produsele comandate se livreaza numai pe teritoriul Romaniei. Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor, precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greeve, etc, precum și a-și selecta clientela.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Modalitati de plata:

Transfer bancar – transferi anticipat echivalentul in bani al comenzii tale in contul nostru.Poti face acest lucru prin online banking sau deplasare la agentia bancara.In aceasta situatie comenzile vor fi expediate dupa ce am primit confirmarea faptului ca banii au fost virati in cont.

Plata se face prin transfer bancar către SC LEMET STONE SRL, cod unic de înregistrare: RO 26490046  în contul: ……………………, Banca: Transilvania.

Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către: contact@piatra-naturala.ro.Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.

Returare

Comform OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia a produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului.Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur şi expedierea acestuia pe adresa contact@piatra-naturala.ro.Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către LEMET STONE SRL .

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate, să nu fie deteriorate, noi și nefolosite, însoțite de dovada achiziției și daca este posibil cu ambalajul original.Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.Magazinul piatra-naturala.ro își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Date cu caracter personal:

S.C. LEMET STONE SRL  se obliga sa respecte intocmai Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018, care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal.Cu alte cuvinte,iti respectam intimitatea si ne asiguram ca datele tale in deplina siguranta.

Dacă noi vă cerem să ne oferiți anumite date prin care să vă identificăm când utilizați acest magazin online, atunci puteți fi sigur(ă) că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Tot ceea ce ne transmiti prin intermediul site-ului este confidential si va fi folosit doar pentru procesarea comenzilor.

Putem colecta următoarele informații:

Numele și prenumele.
Informații de contact incluzând adresa de email.
Informații demografice precum localitate, cod poștal.

Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.Noi nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către părți terțe decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem asta.

piatra-naturala.ro poate modifica din când în când această politică, actualizând această pagină.Dumneavoastră ar trebui să revizuiți această pagină regulat pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificare.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea piatra-naturala.ro si a furnizorilor sai.Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

piatra-naturala.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.Puteti vizita pagina magazinul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. piatra-naturala.ro angajeazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. piatra-naturala.ro nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit.Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul piatra-naturala.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a piatra-naturala.ro

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem stocurile si preturile actualizate.Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate din aparitia unor inexactitati fata de stocurile afisate, sau fata de eventualele modificari de preturi a produselor adaugate in cos cu mai mult de 2 zile inainte de efectuare comenzii.Garantia acordata produselor achizitionate prin intermediul site-ului nostru este cea acordata de furnizorii nostrii si difera la fiecare produs in parte.Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Compania piatra-naturala.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Brasov.