Seminee

Semineele incalzesc o casa, transformand-o in caminul mult visat. Mai mult, semineele reprezinta elemente centrale in locatiile in care sunt montate, ele fiind punctul de plecare pentru restul constructiei sau amenajarii. Considerate elemente ale luxului, bunului-gust si confortului, semineele trebuie confectionate din materiale de inalta calitate si pot fi decorate in diferite feluri pentru a se integra armonios in ambient.

Specialistii Tehnostone Constanta concep seminee cu un design care sa-i satisfaca pe cei mai pretentiosi clienti.
Imbracamintea pentru seminee este fabricata din marmura, granit, travertin sau alt tip de piatra naturala, intr-o gama diversa de culori, si provine din carierele Codru si Baschioi. Imbracamintea pentru seminee poate fi clasica, moderna sau rustica.

Pentru a se adapta perfect spatiului de care dispuneti, semineele pot fi montate atat pe perete drept, cat si pe colt, iar focarul poate avea diverse forme si dimensiuni.
Semineele produse de Tehnostone Constanta includ focare electrice sau focare din fonta. La randul lor, acestea din urma sunt deschise sau inchise, drepte, prismatice sau pe colt.

Firma noastra va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama diversificata de seminee pe cel potrivit pentru dumneavoastra. La cerere, putem concepe sau personaliza seminee  in functie de dorintele dumneavoastra.

Echipa Tehnostone Constanta asigura montajul complet al semineelor pe care le produce.

  • Imbracaminte Semineu
  • Cosuri de fum
  • Focar
  • Portofoliu

CLASIC

Semineu Clasic 1
Fronton Semineu Office
Fronton Semineu Alexis
Fronton Semineu Andreas
Fronton Semineu Astra
Fronton Semineu Atlas
Fronton Semineu Berlin
Fronton Semineu Napoli
Fronton Semineu Roma

RUSTIC

Semineu Rustic 1
Semineu Rustic 2

MODERN

Semineu Modern 1

COSURI DE FUM DIN CERAMICA

Cos de fum din ceramica

COSURI DE FUM DIN INOX

Cosuri de fum din inox

FOCAR INCHIS

Focar model 590
Focar 1

FOCAR DESCHIS

Focar 2

PORTOFOLIU