Tehnostone - Piatra naturala, Placaje, Seminee, Obiecte decor

Infiintata in anul 2001, societatea Tehnostone Constanta  prelucreaza si comercializeaza piatra naturala de cea mai buna calitatea din carierele dobrogene si din import. In fabrica Tehnostone Constanta, comorile subterane ale Dobrogei se transforma in placaje pentru pereti si pardoseli, imbracaminte pentru semineuri si obiecte decorative pentru fatade si gradini. Societatea dispune de o platforma de lucru in localitatea Nazarcea, Ovidiu (Culmea Nord- Jud. Constanta) si un showroom in Constanta, str. Eliberarii 2C.

Inca de la inceput, ne-am trasat ca obiective principale diversificarea gamei de placaje oferite si obtinerea unor produse cu un standard de calitate cat mai ridicat. In acest sens, incercam sa alegem intotdeauna cea mai buna piatra naturala, sa o prelucram prin metode care sa o puna in valoare si sa o testam in diverse situatii pentru a le oferi clientilor nostri cele mai bune produse din piatra naturala.

Alegand Tehnostone Constanta, optati pentru stil, eleganta si durabilitate...calitati de necontestat pe care le are piatra naturala.